Uppdaterad kallelse till extra årsmöte den 16 oktober 18.30 på Kaneberg

Samtliga medlemmar kallas till extra årsmöte på Kaneberg med anledning av krav från Swedbank. Styrelsen behöver vara komplett för att banken ska godkänna den nya kassörens befogenheter och det är den inte i dagsläget. Det har under en längre tid varit svårt att hitta personer som vill sitta i HOKs styrelse och det saknas i dagsläget ordförande för både marknads- och arrangemangskommittén. Styrelsen förslår därför att minska antalet ledamöter med en person genom att slå ihop Marknadskommittén och Arrangemangskommittén. Detta innebär att ändring behöver göras i stadgarna. Förslag på ändring samt dagens stadgar hittar ni här: 

Förslag på ändringar i stadgar

Nuvarande stadgar

Beslut om ändringen har lagts till på dagordningen till det extra årsmötet. Ny dagordning hittar ni här: Uppdaterad dagordning

Även om stadgeändringen genomförs saknas det två personer som krävs för att uppfylla de roller som framgår av stadgarna. De som fattas är en kommittéordförande för Arrangemang och en person till valberedningen. Vi vill uppmana alla som kan tänka sig att ta sig an någon av dessa roller att höra av sig.

Som kommittéordförande för Arrangemang är man sammankallande till arbetsgruppen som planerar de tävlingar och lopp som klubben genomför under året. Man deltar även i styrelsearbetet och kan därmed vara med och påverka klubbens utveckling. Styrelsemöten sker ungefär var sjätte vecka. Om man som kommittéordförande är förhindrar att delta på ett styrelsemöte kan en ledamot i samma kommitté medverka istället. Mer om kommittéernas uppgifter framgår här: Uppdragsbeskrivningar kommittéerna

Valberedningen har till uppgift att hitta nya medlemmar till styrelsen och till arbetskommittéerna. Detta arbete är inte så betungande. Valberedningen består i dagsläget av Oscar West, Lovisa Lager och Martin Norlund, men då Oscar även är med i styrelsen kommer han lämna valberedningen och en ersättare sökes.

För att vi ska ha en fungerande förening som drivs enligt våra stadgar behöver vi tillsätta dessa roller. Om ni är intresserade av att vara med och bidra i någon av kommittéerna om än inte som ordförande är detta också välkommet för att vi ska bli fler som kan hjälpas åt. Så tveka inte att höra av er om ni vill veta mer om vad detta innebär.

Hälsningar styrelsen

kansli@halmstadok.se

Meddelande från valberedningen

 Inför extra årsmöte 16 oktober har valberedningen tagit fram följande förslag.

 För marknadskommittén har valberedningen inte lyckats hitta någon som vill ta på sig ordförandeposten. Valberedningen står bakom styrelsens förslag att marknadskommitténs uppgifter fördelas på övriga funktioner.

 För arrangemangskommittén nominerar valberedningen Hans Ljungström som ordförande. Hans förordnande är fram till årsmötet 2026. Som kommittéledarmöter nomineras Isabell Engvall och Anna Bengtsson för val fram till årsmötet 2025. I kommittén ingår redan Jan-Olof Svensson och Martin Johansson. 

Till valberedningen nomineras Martin Norlund som sammankallande och Linda Knopf som ledarmöte. Lovisa Lager kommer även framöver ingå i valberedningen medan Oscar West lämnar valberedningen.  

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen