Träna/tävla

Aktivitet för familjen

Träning och tävling

En liten bit ner kan du läsa om klubbens stående träningstider. Mer info om var och om det är justeringar i tid eller utrustning hittar du i vår kalender.

Tävlingar och de klubbaktiviteter som kräver anmälan hanteras i Eventor. Som medlem har du inloggning dit och kan där hitta utmaningar i hela Sverige! 

Normal vecka

Träna orientering och löpning med oss

Välkommen att löpträna med Halmstad OK! Både orienterare och löpare är med på träningarna. Vill du prova på att träna med oss? Tveka inte att hänga med! Du kan prova några gånger innan du blir medlemAlla kan vara med, nybörjare och elit, ungdomar och äldre. Vi använder ofta sociala medier, Facebook och Instagram för att marknadsföra våra träningar eller informera om extra träningar och ändringar.

Måndagar

Ungdomsträning. I första hand för barn och ungdomar upp till 20 år. Start kl 18 och håller på ungefär en timme. Mer info finns under Ungdoms-delen här på vår webb samt i kalendern.

Tisdagar

Kvalitetspass, intervaller. Upplägget på intervallerna tillåter att var och en håller sin egen fart.
Oktober-mars: Vi utgår från Friskis&Svettis kl 18:00. Går att ansluta från "stubben" på Galgberget kl 18:20.
April-september: Kaneberg, klubbstugan. Kl 18:00 dusch och bastu finns.

Torsdagar (höst/vinter)

Distanspass. När det är mörkt under vinterhalvåret springer vi med pannlampa. Om du inte har någon - hör av dig innan träningen så kan vi låna ut! Tempo anpassas efter gruppen. Ca 60 minuter.
Kaneberg, klubbstugan. Kl 18:00 dusch och bastu finns.

Söndagar

Lång-/distanspass. Tempo anpassas efter gruppen. Kan förekomma att gruppen delas för att tillåta olika fart och distanser. Ca 90-120 minuter. Ofta fika efteråt.
Kaneberg, klubbstugan. Kl 10:00 dusch och bastu finns.

Rulla till toppen