Reseberättelse HOK-ungdom på 25-Manna

Vi har varit på 25-manna.

Vi (Hedvig och Ingrid) mötte upp de andra på arenan i Halmstad för att sedan åka minibuss till Snättringes klubbstuga. På vägen upp blev det ett stopp på Ikea för mat. Vi kom fram sent på kvällen. Alla blåste upp sina luftmadrasser och sen gick vi och la oss.

På morgonen gick vi upp ungefär vid kvart i sju och åt frukost vid ungefär sju. Efter det åkte vi minibuss till tc där möttes vi av massa folk (väldigt mycket finländare) och lera. Vi kollade på starten och hejade jättemycket på Julia som sprang vår förstasträcka. Julia växlade till Emil J.

Efter Emil var det dags för fyra orienterare att springa iväg. De fyra var Rasmus, Axel, Hilma och Sonja. När de var ute och sprang var det dags för oss att gå in i växlingsfållan tillsammans med Lisa och Viola. Vi tyckte att det var spännande att stå där men också nervöst. Först växlade Axel till Ingrid. Ingrid tyckte att det var mycket folk och hon kände att hon sprang snabbt. Sen var det dags för Lisa att springa iväg. Det var Hilma som växlade till henne. Efter det växlade Sonja till Viola. Till sist kom Rasmus som växlade till Hedvig. Hedvig kände också att hon sprang snabbt. Vi tyckte att det var bra stigar men vi genade inte för att vi inte kände oss säkra i Stockholmsterrängen. Det gick bra för alla.

När vi hade sprungit var det dags att växla till våra pappor och Mattias. De växlade till Sara, Malin, Maria och Karin K. De växlade sedan till Emanuel , Gabriel, Anna och Jocke. Sen var det dags för sträcka 23 som Mio sprang. Medan Mio sprang fick Karin G och Nils springa iväg på sträcka 24 och 25 i omstarten. När alla var i mål visade det sig att alla hade stämplat rätt och att vi var på plats 234.

Vi hittade ballonger som vi blåste upp. Hedvig fick blåsor i kinderna för att hon blåst upp så mycket ballonger. Det blev tacos till mat. Efter maten hade vi party tillsammans med Lisa och Viola.

Nästa morgon gick vi upp vid ungefär samma tid. Sen åkte vi till tc och det var inte lika mycket folk som dagen innan. Sen sprang vi en vanlig tävling. Dem flesta tyckte att det gick bra förutom Hedvig som ramlade. Nu sitter vi i minibussen på väg hem till Halmstad. Vi har haft det roligt och vi vill absolut åka nästa år igen.

Skribent: Ingrid Berger & Hedvig Wahlgren

Vi tackar Advokatbyrån Hallgren & Partners för fin sponsring i helgen! http://www.hallgrenpartners.se

Här kan ni se lagets resultat från 25-manna. https://live.25manna.se/team/104

Här kan ni se klubbresultaten från 25mannamedeln. https://eventor.orientering.se/Events/ResultList?eventId=46965&organisationId=116

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen