Ungdomsresa till U10-Mila

Fredagen den 4e samlades vi vid arenan för att gemensamt i minibuss och bil ta oss upp till Lidköping trakterna. Väl framme packade vi oss upp i ett militärtält, för att snabbt därefter springa/heja på HD14 stafetten som startade 17.00. Sara startade med sträcka 1 och Axel avslutade på S.4, däremellan sprang Stina, Kajsa och Sonja.

Fredagen bjöd på tidig läggdags då Julia skulle starta igång HD20 stafetten 02.45. Kombinationslaget tillsammans med FK Friskus Varberg blev godkänt och majoriteten av löparna var nöjda med sin sträcka. HD20 stafetten var klar ca 10 därefter va det att vila upp sig inför eftermiddagens medeldistans för de som valde att stanna kvar för att tävla. Nöjda ungdomar i mål utöver att banläggningen och kontroller vara väldigt lika/samma som under stafettsträckorna.

Kvällen erbjöd sedan god mat, efterrätt, häng med kompisar från andra klubbar mm. tills det va dags för att sova inför söndagens långdistans. Många åsikter om hur natten var kall, varm och myggor så va de dax för frukost och sen bege sig till starten 800m bort från arenan. Alla kom i mål godkända och nöjda(förutom Maria som var 15sek efter Jonas). Efter att alla ätit och duschat så började vi rulla mot Halmstad igen.

Tack för att ni ordnade och körde oss upp Maria, Jocke och Jonas //Ungdomarna

Skribent: Emma Persson

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen