Ungdomsläger i vår/sommar

Ungdomsläger på Ön (Halmstad OK)

Äntligen är det dags för ungdomsläger på Ön för alla ungdomar från grön grupp och uppåt. Vi träffas 16:00 vid lägergården på Ön (adressen Skedala 819). Middag serveras ca 19:00, så se gärna till att ungdomarna har ätit lite extra mellanmål innan ni anländer till Ön. Vi sover i lägergården där madrasser/kudde/täcke finns.

På torsdagen är det Distriktsmästerskap i sprint på Vallås dit de ungdomar som vill får delta. Vi ledare kommer att ordna med transport för ungdomarna så att ni föräldrar kan sköta era funktionärsstationer. Vill man inte sova över är det okej att delta ändå och man kan då om man vill ansluta till tävlingarna på nationaldagen (ange detta i anmälan).

Packlista: Sänglinne, kläder efter väder (vi kommer att vara ute i stor del av tiden), orienteringskläder, (Si-pinne, kompass om du har), hygienartiklar, badkläder och handduk.

Orange grupp och uppåt kommer att sova i tält och får komplettera packlistan med liggunderlag och sovsäck (tält finns).

Hoppas vi ses 🙂

Anmälan senast 1/6, men gärna tidigare så vi kan planera laguppställningarna till Sprint-DM. Anmälan via Eventor https://eventor.orientering.se/Activities/Show/20832 eller SMS till 072-9656942 (Linda). Ange: Namn på barn och förälder, samt ev allergier. Man får gärna anmäla sig själv till den individuella tävling på Sprint-DM (annars gör vi ledare det). Till stafetten anmäler vi ledare ungdomarna, där vi ser till så att man får springa en lagom svår sträcka.

Sommarläger i Falkenberg (Hallands OF)

15-16 juni finns möjlighet att delta på ett ungdomsläger för 9-13 åringar som Hallands OF arrangerar i Falkenberg. Passa på att träffa andra ungdomar från Halland.

Vi kommer att träna orientering, leka och lära känna barn från Hallands olika klubbar. Lägret kommer att vara vid FOK-stugan i Falkenberg (adress Slättenvägen 6). Boende är i tält på gräsmattan vid FOK-stugan. Lägret startar på lördagen kl 13:30.

Schema:

Lördag
13:30 Samling och tältuppsättning tillsammans med föräldrar/ledare. Därefter namnlek, mellanmål och sedan en OL-träning. Lekar.
18:30 Grillning
Lekar
20:30 Hemgång för de som inte vill sova över

Söndag
8:00 Frukost och packning
9:30 OL-träning
Lunch
13:00 Hämtning och nedtagning av tält

Medtag: Ombyte av kläder och träningskläder. Handduk och regnkläder. Tält, luftmadrass/liggunderlag, sovsäck, kudde. Tandborste mm.

Anmälan via eventor senast 9 juni. https://eventor.orientering.se/Activities/Show/20741

Egenavgiften för sommarlägret är 100 kr.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen